Bedrijfscultuur
Waarden die verbinden

We are Bosch
Content

Onze bedrijfscultuur maakt ons uniek. Het is een van de redenen waarom onze medewerkers er trots op zijn om bij Bosch te werken. Het creëert een speciale band. En het geeft richting aan onze acties en interacties met elkaar. Zo bouwen we met elkaar aan een succesvolle toekomst.

 
 
Onze doelstelling - Wat willen we bereiken

Onze doelstelling – wat willen we bereiken

In de geest van Robert Bosch waarborgen we de toekomst van ons bedrijf doordat we het krachtig verder ontwikkelen en de financiële onafhankelijkheid ervan bewaren.

Onze motivatie - wat is onze drijfveer

Onze motivatie – wat is onze drijfveer

Technologie voor het leven: we willen dat onze producten enthousiasmeren, de levenskwaliteit verbeteren en natuurlijke hulpbronnen sparen.

 
Onze strategische kernpunten – wat helpt ons om te slagen

Onze strategische kernpunten – wat helpt ons om te slagen

We begrijpen de eisen van onze klanten en maken onze producten op maat voor hen. We vormen verandering en grijpen de kansen die dat met zich meebrengt - met efficiënte processen, structuur en een hoge productiviteit.

Onze kracht - wat doen we goed

Onze kracht - wat doen we goed

We zijn innovatieve leiders en leveren producten van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Terwijl we voortdurend bezig zijn met de uitbreiding van onze wereldwijde aanwezigheid, versterken we de lokale verantwoordelijkheden.

 
Onze waarden - waarop we bouwen

Onze waarden - waarop we bouwen

  • Toekomst- en resultaatgerichtheid
  • Verantwoordelijkheid en duurzaamheid
  • Initiatief en vastberadenheid
  • Openheid en vertrouwen
  • Rechtvaardigheid
  • Betrouwbaarheid, geloofwaardigheid en legaliteit
  • Diversiteit

Statement van Volkmar Denner, voorzitter Raad van Bestuur:

"We are Bosch" explains what drives us, what we have in common, and what we stand for. We want to leave a lasting trace in the world – achieved by a unique outstanding team.