Onze onderneming
Wij investeren in de toekomst

Content

Onze waardenscheppende innovaties zijn gericht op “Technologie voor het leven”- en zijn ongeëvenaard in kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid voor zowel mens als milieu. Onze missie is de kwaliteit van leven te verbeteren met Bosch producten. Zo verzekeren we ons ervan dat we leveren wat de mens nodig heeft nu en in de toekomst.

Bosch is sinds 1903 aanwezig in Nederland. De Bosch Groep heeft in Nederland 19 vestigingen met meer dan 4.000 medewerkers. De belangrijkste productielocaties bevinden zich in Tilburg, Boxtel, Deventer, Weert en Schiedam.

De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. De onderneming stelt wereldwijd ongeveer 389.000 medewerkers te werk. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, en Energy and Building Technology.

 

Onze business sectoren:

Mobility Solutions

Bosch maakt individuele mobiliteit gereed voor de toekomst. Als 's werelds grootste onafhankelijke leverancier van onderdelen aan de auto-industrie leveren wij een bijdrage aan veiliger, schoner en zuiniger autorijden.


 

Industrial Technology

De bedrijfssector Industrial Technology omvat innovatieve oplossingen voor de divisies Drive and Control Technology en Packaging Technology.


Consumer Goods

Deze bedrijfstak bevat een breed assortiment aan producten en oplossingen binnen de domeinen van elektrisch gereedschap en huishoudelijke apparaten.


 

Energy and Building Technology

De bedrijfssector van de energie- en bouwtechnologie biedt een ruim gamma aan producten en oplossingen binnen het domein van verwarming, koeling en airconditioning en beveiligingssystemen.

Bosch vandaag

De belangrijkste informatie over Bosch in een heldere presentatie.