Training
Maak je eigen toekomst in elk opzicht

This Flash Video Player requires the Adobe Flash Player.

Deze Flash Video Player vereist de Adobe Flash Player→ Download the free Adobe Flash Player Get Adobe Flash player

 
Content

Onze filosofie

Bij Bosch waarderen we naast je vakkennis je vermogen om met anderen samen te werken en de juiste prioriteiten te stellen. Deze houding weerspiegelt ook je kijk op training: Wij weten dat je meer te bieden hebt dan enkel je vakkennis, voor ons een reden om je verder te helpen door al je kwaliteiten verder te ontwikkelen, zowel in persoonlijk als professioneel opzicht.

Dankzij ons systematische competentie management kunnen we de gebieden vaststellen waarop elk van onze medewerkers verder training nodig heeft. Daarbij zien we de harde en zachte vaardigheden als even belangrijk. De harde vaardigheden betreffen de technische en business bekwaamheden terwijl methodische, sociale en ondernemersgerelateerde kwaliteiten als de zachte worden gezien. Zonder de zachte kant kun je je specifieke vakkennis niet goed toepassen.

 

Onze trainingsmogelijkheden in één oogopslag

Ons cursusaanbod

Houd je kennis en vaardigheden actueel. Of je nu behoefte hebt aan de laatste stand van kennis op technologisch of businessgebied, werkmethoden, communicatieve vaardigheden of projectmanagement, een breed pallet aan seminars en trainingen zorgt ervoor dat je bij blijft.

 

Het Robert Bosch College

Specialisten en managers kunnen hun voordeel doen met onze trainingsaanbod voor het academisch niveau op onze interne universiteit.

Het Carnegie Bosch Instituut

Ben jij die top-manager die zich nog verder wil ontwikkelen? Bij het Carnegie Bosch Instituut in Pittsburgh, U.S., breng je je kwaliteiten tot een internationaal top niveau.