Starter
Begin je loopbaan bij ons

 • Paulo Chaves over zijn directe indiensttreding
  Paulo Chaves

  Paulos bijdrage aan iets groots.

  “Met veel plezier resultaten halen zodat je aan het einde van de dag tevreden naar huis gaat.”

  Paulo Chaves maakte vanwege de liefde de overstap van Portugal naar Nederland en zocht een job bij een technisch, internationaal seriematig producerend bedrijf. Hier vertelt hij meer over zijn vorige functie, manager productie-engineering bij Transmissie Technologie in Tilburg. Hij werkt momenteel in Duitsland en zal eind dit jaar terugkeren naar Tilburg.

 • Renee klazinga over het Junior Management Programma
  Renee Klazinga

  Renees bijdrage aan iets groots.

  “Met het Junior Managament Programma kun je kennis maken met de diversiteit bij Bosch, een bedrijf met een aansprekend sterk merk.”

  Renee Klazinga zocht na afronding van haar MSc studie Industrieel Ontwerpen aan de UT Twente, een springplank voor een loopbaan als manager. Zo startte ze bij Bosch in Junior Management Programma. Ze werkt momenteel voor Bosch in Shanghai, China. Hier vertelt ze meer over het JMP.

 • Niels Jansen over het Graduate Specialist Programma
  Niels Jansen

  Niels' bijdrage aan iets groots.

  “Je leert op een compleet andere manier met techniek om te gaan. Vanuit een vraagstuk van de klant worden de vereisten overeengekomen, oplossingen gezocht en gevonden.”

  Niels Jansennam deel aan het tweejarig traineeprogramma voor specialisten in de wereld van mechatronica. Voor hem de ideale weg naar een positie als projectmanager voor projecten in de wereld van fabrieksautomatisering.

 • Lianne Visser over haar directe indiensttreding
  Lianne Visser

  Liannes bijdrage aan iets groots.

  “Het vertalen van visie in gerichte acties is voor mijn werk erg belangrijk.”

  Lianne Visser zocht een nieuwe job in de logistiek bij een technologische interessante werkgever. Bij de “Drive en Controle company” vond ze haar ideale plek in de wereld van Marine & Offshore. Ze is geboeid door de logistiek interessante projecten waaraan ze werkt.

 
Content

Start je loopbaan bij Bosch

Startersfunctie

Reageren op een vacature betekent ook dat alle deuren voor je openstaan voor een loopbaan binnen Bosch.

 

Junior Management Programma

Lanceer je lange termijn management carriere bij ons. Het Junior Management Programma (JMP) bereidt je voor.


Graduate Specialist Programma

Ben je op zoek naar een loopbaan waar je de expert bent op jouw vakgebied? Het Graduate Specialist Programma (GSP) zet je op het juiste spoor.