Studenten
Voor alle praktische doeleinden

 • Shanti van Acht over haar stage
  Shanti van Acht

  Shantis bijdrage aan iets groots.

  “HR processen op een hoger plan brengen in zo’n groot internationaal bedrijf, dat is een uitdaging.”

  Shanti van Acht loopt stage op de HR afdeling van Bosch Rexroth in Boxtel en brengt daar het studiebeleid in kaart. Na afronding van haar studie aan de Avans hogeschool wil ze in dit vak aan de slag.

 • Wadir Ekhlas over zijn stage
  Wadir Ekhlas

  Wadirs bijdrage aan iets groots.

  “Ik ben blij dat ik bij zo’n groot internationaal bedrijf mag werken dat zoveel aandacht besteed aan de kwaliteit en innovatie van haar producten.”

  Wadir Ekhlas wil zoveel mogelijk leren van het werk binnen productmanagement en zo een stap maken naar een eerste baan op commercieel gebied na zijn bachelor opleiding Commerciële Economie.

 • Kahloh Leung over haar afstuderen
  Kahloh Leung

  Kahloh's bijdrage aan iets groots.

  “Behandel de klant zoals je zelf behandeld wilt worden. Ik wil graag alle partijen op die manier behandelen en waarmaken wat ik zeg.”

  Kahloh Leung kwam vanwege haar afstudeeropdracht in het kader van haar MSc studie Strategic Management, specialisatie Organisation & Strategy, aan de Universiteit van Tilburg terecht bij Security Systems. Ze is na haar stage bij Bosch in dienst getreden en is inmiddels doorgegroeid naar de functie Product Manager. Hier vertelt ze meer over haar afstudeeropdracht.

 • Irene Nuver over het zijn van een werkstudent
  Irene Nuver

  Irenes bijdrage aan iets groots.

  “Ik zoek altijd naar ingangen om het gezamenlijke doel helder te krijgen, de rollen te verdelen en daardoor de samenwerking tussen afdelingen te verbeteren.”

  Irene Nuver combineert werken en studeren bij Thermotechniek en pakt de kans om meer te leren over de organisatiekant van HR. Voor haar de ideale opstap naar een positie als HR Business Partner.

Marginal Column

Ontdek wat er gebeurt bij het Robert Bosch Centrum voor Power Electronics, onze nieuwe onderzoek en onderwijs instelling.

Content

Jouw mogelijkheden als student

Stages

Wij geven jouw opleiding een impuls met onze stageplaatsen die perfect aansluiten en jouw kennis en kunde op jouw vakgebied verhogen.


 

Afstuderen

Je bent ervan verzekerd dat je een interessant onderwerp vindt tussen al onze opdrachten en onderzoeken.


Werkstudent - duaal leren

Als werkstudent snijdt bij ons het mes aan twee kanten- enerzijds verdien je geld en anderzijds doe je praktische ervaring op die je een vliegende start van je loopbaan biedt.


 

Talentpool Students@Bosch

Imponeer ons tijdens je stage of als werkstudent zodat wij het contact onderhouden en samen een verdere toekomst op kunnen bouwen.