Waarom Bosch?

Content

Al meer dan 125 jaar bieden we onze medewerkers over de hele wereld de mogelijkheid om de toekomst vorm te geven met een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten. De innovaties die de kwaliteit van het leven verbeteren zijn onze drijfveer. Onze werkgebieden zijn net zo divers als onze wereldwijde locaties. Maak ook deel uit van Bosch!

 
Druk je stempel

Druk je stempel

Geef je baan een diepere betekenis:

Ontwikkel technologie voor het leven.

Bij Bosch werken wij met passie aan ‘Technologie voor het leven’. Ontwikkel samen met ons innovatieve, nuttige en toekomstgerichte oplossingen en verbeter zo samen met ons de levenskwaliteit van mensen en druk je stempel op de wereld.

Geef de toekomst vorm

Geef de toekomst vorm

Lever je bijdrage:

Voor toekomstgerichte technologie.

Met het oog op wereldwijde megatrends en nieuwe technische mogelijkheden, ontwikkelen we oplossingen voor een onderling verbonden wereld. Werk samen met ons aan inspirerende oplossingen voor de generaties van morgen en leg de lat voor de toekomst.

 
Vind je plek

Vind je plek

Werken zoals het jou het beste past:

Dankzij de verschillende mogelijkheden.

Ontdek de wereldwijde mogelijkheden in de verschillende branches, ondernemingsstructuren en manieren van werken. Of je nu een voorkeur hebt voor een start-up, een concern of voor beide: bij ons vind je jouw plek.

Blijf in balans

Blijf in balans

Kies voor beiden:

Beroep en privéleven.

Topprestaties moeten worden beloond. Of het nu gaat om meer tijd voor familie, een hobby of je ontwikkeling: wij ondersteunen je actief in het bereiken van je persoonlijke en zakelijke doelen. Pas samen met ons je werk aan op jouw behoefte.

 
Sta voor onze waarden

Sta voor onze waarden

Bouw op ons:

Met een sterke cultuur die verbindt.

Onze cultuur is gebouwd op de waarden van onze grondlegger Robert Bosch. We leven na wat we zeggen, en zijn er trots op een onderdeel van Bosch te zijn. Laat je ook aansteken door onze teamspirit.

Verbreed je horizon

Verbreed je horizon

Je richting kan veranderen:

Wij staan naast je.

Het wisselen van functie of branche, werken aan een nieuw project of een periode in het buitenland maken dat perspectieven veranderen en nieuwe ideeën ontstaan. Vertel ons je ambities en laten we deze samen realiseren.

 
Wees jezelf

Wees jezelf

Blijf wie je bent:

Jouw persoonlijkheid verrijkt ons.

Iedereen is anders. Jouw unieke karakter draagt bij aan onze veelzijdigheid: met jouw ideeën, nieuwsgierigheid en ervaringen bouw je mee aan een werkomgeving die ons creatief, innovatief en sterk maakt.

Denk aan morgen

Denk aan morgen

Duurzaam handelen:

Verantwoordelijkheid vraagt om een investering op de lange termijn.

Als GmbH opereren wij onafhankelijk van de aandelenmarkt. De gemeenschap, het milieu en toekomstige generaties profiteren van onze winst. Economisch succesvol zijn en gemeenschappelijk verantwoording dragen? Bij ons hoef je niet te kiezen.