Waarom Bosch?

Content

Al meer dan 125 jaar bieden we onze medewerkers over de hele wereld de mogelijkheid om de toekomst vorm te geven met een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten. De innovaties die de kwaliteit van het leven verbeteren zijn onze drijfveer. Onze werkgebieden zijn net zo divers als onze wereldwijde locaties. Maak ook deel uit van Bosch!

 
Technologie voor het leven

Jouw bijdrage aan de technologie voor het leven?

"Technologie voor het leven" is de rode draad in onze organisatie en in die lijn ontwikkelen wij innovatieve en toekomstgerichte producten die het leven van mensen verbeteren.

Denk je dat de toekomst vandaag al begint?

Dat denken wij ook. In de geest van onze oprichter Robert Bosch geven we al meer dan 125 jaar vorm aan de toekomst, door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de toekomstige generaties.

 

Wil jij werken voor een startende organisatie, een groot bedrijf, of beide?

Van nieuwe bedrijven in kansrijke gebieden tot het bedrijfsleven in gevestigde gebieden, Bosch heeft het allemaal. Een ruime selectie van bedrijven en coöperaties op maar liefst 360 locaties in meer dan 50 landen wereldwijd.

Ben jij op zoek naar de juiste balans?

Wij begrijpen dat er meer in het leven is dan alleen werken. Om onze medewerkers op hun best te laten functioneren, ondersteunen wij hen actief in het vinden van een goede balans tussen hun professionele en persoonlijke leven.

 

Ben jij op zoek naar meer dan alleen een baan?

Wij bieden je niet alleen een baan, maar we geven je ook iets waar jij jezelf in kunt vinden: meer dan 80 procent van alle Bosch medewerkers is er trots op deel uit te maken van ons bedrijf.

Wil jij af en toe een verandering in jouw omgeving?

Het opdoen van nieuwe ideeën kan bevorderd worden door het verkrijgen van verschillende perspectieven, waar zowel jij als ons bedrijf van kunnen profiteren. Wanneer onze medewerkers toe zijn aan een verandering, helpen we hen dit te realiseren.

 

Ben jij geschikt voor Bosch?

Je bent een uniek mens. Wij waarderen jouw individualiteit en we geloven dat diversiteit een aanwinst is voor ons bedrijf.

Is maatschappelijke verantwoordelijkheid belangrijker voor je dan winst op korte termijn?

Onze bedrijfsstructuur maakt dat Bosch onafhankelijk is van de aandelenmarkten. Namens de Robert Bosch Stichting gaat een deel van onze winst naar sociale en ecologische projecten en stimuleren we onze toekomstige generaties.